måndag 24 juli 2017

Ett lyckat vrakfiske!!!

Vi fick 10 st torskar med addes på 10+ som störst sen 8 å 7 kg.
Sen körde vi bleka å vilket fiske vi hade mängder me bleka upp till 3.5kg å äntligen kom reget👌på 4.8kg en go dag nu skall vi in å käke på Emmas i mollesund nya tag imon


 Dag nr:2 Måseskär

Vi Provade berggylta på ett nytt ställe idag med ett bra resultat, 6 fiskar över kilot och största på 1,3kg, vi provade även efter vitling, vitlingarna var på plats även sommartid, vi fick också ett gäng blågyltor samt blandat med andra arter. En rätt bra semesterdag.
Vi har också känt på hur det är att få punktering på trailern, inte bara en gång utan två, först på uppvägen, och som tur var så hade vi ett reservdäck. Vi fick bytt det snabbt på E6 å kunde fortsätta emot Mollösund.. vi tyckte att reservdäcket hade rostig fälg, så för säkerhet skull så skulle Johan spendera helgen i Grundsund å tog med ett extra däck dit. Å nu på hemvägen strax innan Stenungsund så får vi punka på däck nummer 2 och inte reservdäcket,, så efter lite väntetid på Johan så är vi on the road again. Helt otroligt,, vad vi kan se, så ser vi inga fel på däcken, mer än att dem är gamla och att båda går sönder inom 10 mil är ju rätt fantastiskt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar